Vereniging

Voor al uw verenigingsdrukwerk

We hebben een groot aanbod van producten speciaal voor verenigingen. Denk aan consumptiebonnen en flyers, maar ook posters en programmaboekjes. En, als het nodig is helpen we je ook even mee met de opmaak. Je kan tenslotte niet overal goed in zijn.

Heb je al eens aan een krant gedacht? Dat is een fantastisch middel om je vereniging te presenteren met alle info die je maar wil delen met de lezer. Wij produceren deze krant op echt krantenpapier (natuurlijk, anders is het geen krant vinden wij).

Kom eens langs voordat je een evenement gaat organiseren. Wellicht kunnen wij tips en trucs geven over hoe een voorgenomen boodschap wereldkundig gaat maken.

A5 boekjes

Een A5 boekje is een mooie manier om uw programma te delen. Maak uw boekje in chronologische volgorde op en zorg dat u altijd een veelvoud heeft van vier pagina's. Wij maken er een boekje van en zetten de pagina's voor u op de juiste plek. Dat spaart u weer werk.

Posters drukken

Wanneer u posters opmaakt, moet u zorgen dat u hoge resolutie foto's gebruikt. Doorgaans zijn de foto's van internet niet geschikt om op een poster te drukken. De kwaliteit is vaak te laag en dat ziet niet mooi uit op een poster. Tevens dien je er rekening mee te houden dat een poster van grote afstand bekeken wordt. Kies daarom altijd voor een groot en leesbaar lettertype.