Particulier

Diverse

Van Breugel Offset is van oorsprong een familiedrukkerij. Drukken doen we nog steeds en met liefde voor het vak. Maar de tijd heeft niet stilgestaan, digitale ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Zo ook de vele mogelijkheden om uw document te vervaardigen. Heeft u een grafische wens, aarzel dan niet en neem contact op met ons. We kunnen meer dan u denkt.

Wilt u wel eens een keer een boek uitgeven? Dat kan. Stel zelf uw oplage vast en wij produceren uw boek. Misschien schuilt er wel een groot schrijver in u.

Maar ook alles voor de veeleisende student. Wij helpen bij je bij het vervaardigen van je document. Jij zorgt voor de inhoud, want daar ben jij goed in, en samen maken we er iets moois van. Want daar zijn wij heel goed in.

Wat doen we

Je hebt een prachtige scriptie geschreven en met trots wil je dit werk presenteren. Maar even printen en een nietje erdoor zou het werk te kort doen. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Zou kan je kiezen voor een Wire-o. Dit ie is een kunststof of metalen ringband die het document goed bijeen houdt.
  • Onze diensten op een rij:


Alle kopieerwerk

Alle printwerk

Alle scanwerk

Boeken drukken en inbinden vanaf oplage één

Kerstkaarten

Persoonlijke kalenders produceren

Groot formaat printen

Voorbeelden

Print- en scanwerk
Boekdruk
Kerstkaarten
Groot formaat
Kalender

Quote

Ik had drie maanden gewerkt aan mijn eindverslag. Ik wilde het graag professioneel laten uitzien. Van Breugel heeft mij geholpen met de eerste opzet. Vervolgens hebben zij het document voor mij afgedrukt en ingebonden. het ziet er keurig uit en de dikke voldoende is ook een beetje door hun hulp. Dankjewel.
Sanne

Klanten