Particulier

geboorte kaartje

Geboortekaartjes

Lieve, stoere, vrolijke, romantische kaartjes. Deze vind u allemaal in onze uitgebreide collectie met geboortekaartjes. Neem alvast een kijkje in het digitale assortiment of leen de boeken en bekijk deze op uw gemak thuis. Wilt u een persoonlijke, unieke kaart dan bent u bij ons op het juiste adres. Onze grafisch vormgever kan jullie kaartje geheel op maat en naar wens maken. We gaan samen opzoek naar het mooiste ontwerp. Vervolgens presenteren we een aantal basisconcepten waaruit we ten slotte in overleg met jullie het mooiste kaartje kiezen.
Zo bent u verzekerd van een uniek en professioneel kaartje, geheel naar jullie wens.
Mooi toch?

Wat doen we

Een geboorte is een unieke gebeurtenis. Deze  gebeurtenis wil je op geheel eigen wijze wereldkundig maken. Een passend geboortekaartje is daar bij uitstek geschikt voor. Wij hebben vele voorbeeldboeken ter beschikking. Deze neem je lekker mee naar huis, zodat jullie in alle rust het mooiste kaartje kunnen uitzoeken.
Wij garanderen dat we jullie kaartjes binnen 24 uur na de geboorte gereed hebben. Tevens geven wij alvast de enveloppen aan jullie, dan kunnen jullie deze alvast voorzien van een postzegel en het adres. Willen jullie liever adresstickers? Ook dat kan bij ons. Lever een Excellijst aan met jullie adressen en wij zorgen ervoor dat de adressen keurig op een stickertje worden gedrukt. Wilt u vervolgens ook dat door ons de mailing gereed gemaakt wordt? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor. U heeft het tenslotte al druk genoeg.

Quote

Wij hebben het kaartje uitgezocht bij van Breugeloffset en zij hebben vervolgens alles voor ons geregeld. Dat is pas service.
André en Antwanette

Klanten