Particulier

trouwkaarten

Trouwkaarten

Trouwkaarten zijn er in vele soorten en maten. Wij hebben vele boeken ter beschikking waar al onze kaarten in te vinden zijn. Ook kan je alvast via onze digitale boeken een keus maken. Je vindt ze onder aan deze pagina.

Wil je liever een kaart die geheel op jullie wensen wordt afgestemd en ontworpen, zet dan onze grafisch ontwerpers aan het werk en laat je verrassen door hun creatieve insteek. Ga samen opzoek naar wat jullie echt willen en zij maken een prachtige kaart, geheel op maat.

Wat doen we

Het is groot feest! Jullie gaan elkaar het JA-woord geven en dat wordt groots gevierd. Daar hoort een passende kaart bij. Kom eens langs in onze winkel en bekijk onze boeken. Of neem de boeken mee naar huis, zodat je op je gemak de vele prachtige ontwerpen kan bekijken.
Wij garanderen dat we jullie kaartjes op de afgesproken tijd gereed hebben. Tevens geven wij alvast de enveloppen aan jullie, dan kunnen jullie deze alvast voorzien van een postzegel en het adres. Willen jullie liever adresstickers? Ook dat kan bij ons. Lever een Excellijst aan met jullie adressen en wij zorgen ervoor dat de adressen keurig op een stickertje worden gedrukt. Willen jullie vervolgens ook, dat door ons de verzending gereed gemaakt wordt? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor. Jullie hebben het tenslotte al druk genoeg.

Quote

Wij hebben onze trouwkaart laten ontwerpen door van Breugel Offset, daar hebben we heel veel positieve reactie op ontvangen. Nogmaals hartelijk dank.
Cindy en Jeroen van Loo

Klanten