Particulier

Uitnodigingen

Iets te vieren en wil je iedereen uitnodigen....
Een uitnodiging voor een feestje, een bijzondere verjaardag, of een geslaagde party, bij ons vind je leuke en aparte uitnodigingskaarten. Ook kan je natuurlijk met foto's een prachtige kaart maken. Je kan op diverse manieren uitnodigingskaarten maken en natuurlijk ook in vele maten. Wij helpen je hierbij graag.

Natuurlijk ook voor de kleine oplages. Vanaf 1 stuk tot 10.000 kaarten, bij ons kan het allemaal.

Wat doen we

Wij printen de kaart voor je op het gewenste papier. Eventueel zorgen we ook voor het verzenden. Lever de lijst met adressen aan en wij zorgen voor de gehele mailing. Dan hoef jij alleen voor het feest te zorgen.
Lever uw bestanden aan in PDF formaat. Dit voorkomt tekstverschuivingen. Dit kan namelijk snel gebeuren wanneer u uw document aanlevert in bijvoorbeeld Word. Om uw document up te loaden kunt u gebruik maken van onze FTP server. Klik hier voor meer info.

Uiteraard kunt u uw bestand ook via de mail versturen. Wanneer uw bestand groter is dan 0,5 GB dan vragen we u gebruik te maken van WeTransfer.com.

Quote

Voor mijn 21ste verjaardag heb ik een groot feest georganiseerd. Van Breugeloffset heeft mijn kaarten ontworpen en gedrukt, en wat denk je? Het was heel betaalbaar.
Michelle

Klanten

  • Michelle

  Karin
  Peter de Krok
  Jan en Tiny Janssen
  Helma en Gerard van Oers
  Monique en Frits van Koppen