Zakelijk

drukwerk

Drukwerk

Briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, orderbonnen, posters, afleverbonnen, bedankkaarten... Maar ook flyers brochures, folders en stickers. Elke organisatie maakt er gebruik van; bedrijfsdrukwerk. Maar het zou toch mooi zijn als al die producten ook op elkaar lijken qua vormgeving maar ook zeker qua kleurechtheid. Werk daarom samen met een drukker die thuis is op deze markt en voorkom teleurstelling in uw drukwerk. We leveren drukwerk zoals u dat van een traditionele drukker gewend bent. Maar daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een gepersonaliseerde mailing.
Het resultaat telt!

Wat doen we

Nog geen ontwerp? Geen probleem. Wij ontwerpen uw huisstijl van A tot Z. Onze grafische vormgevers maken het! Uiteraard in nauw overleg met u. Ook kunnen we samen uw mailing opzetten. We schrijven voor u de tekst en maken een mailing op maat. Dit alles met een belangrijk doel; namelijk uw doel bereiken.
Lever uw bestanden aan in PDF formaat. Dit voorkomt tekstverschuivingen. Dit kan namelijk snel gebeuren wanneer u uw document aanlevert in bijvoorbeeld Word. Om uw document up te loaden kunt u gebruik maken van onze FTP server. Klik hier voor meer info.

Uiteraard kunt u uw bestand ook via de mail versturen. Wanneer uw bestand groter is dan 0,5 GB dan vragen we u gebruik te maken van WeTransfer.com.

Voorbeelden

Briefpapier
Visitekaartjes
Enveloppen
Flyers
Diverse

Quote

Ik heb visitekaartjes nodig, anderhalf jaar later waren ze op en ik bestelde weer visitekaartjes. Van Breugel Offset zorgde ervoor dat deze tweede serie exact hetzelfde uitzagen qua kleur als de voorgaande serie. Ik weet niet waarom, maar daar ben ik gewoon blij mee.
Michel van Brommelen, Kunstenaar

Klanten