Zakelijk

Mailings

Een effectieve mailing versturen, dat wil iedereen. Maar wat maakt een mailing effectief? Het persoonlijke aspect maakt uw mailing effectief. Wanneer u persoonlijke zaken van uw ontvanger weet, gebruik deze dan in uw mailing. Wij kunnen uw variabele data in uw mailing verwerken.  

Naast adres gegevens kunnen we ook plaatjes variabel invoegen in uw mailing. Denk aan foto's van de respondent.

Wat doen we

Wij maken uw gehele mailing op. U levert de adressen aan in een Excel bestand en eventueel andere variabele en wij zorgen voor de rest. We kunnen eventueel ook voor de verzending zorgen.
Lever uw bestanden aan in PDF formaat. Dit voorkomt tekstverschuivingen. Dit kan namelijk snel gebeuren wanneer u uw document aanlevert in bijvoorbeeld Word. Om uw document up te loaden kunt u gebruik maken van onze FTP server. Klik hier voor meer info.

Uiteraard kunt u uw bestand ook via de mail versturen. Wanneer uw bestand groter is dan 0,5 GB dan vragen we u gebruik te maken van WeTransfer.com.

Quote

Ik heb al mijn klanten een brief gestuurd met de aankondiging van ons nieuwe product. Omdat van Breugel offset deze mailing op juiste wijze begeleid heeft is de opkomst zeer hoog geweest.
Adam Tomson, marketing medewerker AJPOP

Klanten